Retreat ''Ayurveda & Αρχαία Κινέζικη Ιατρική - Tai Chi στο Πήλιο!'' (2019))

15.04.2021
από Admin Admin

RETREAT AYURVEDA & ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - ΤΑΙ CHI

 

Η Ayurveda Hellas σε συνεργασία με τον Χρήστο Καραγιάννη (δάσκαλο εσωτερικών πολεμικών Τεχνών της σχολής «Κένταυρος Χείρων», στον οποίο το 2006 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Wu Shu απένειμε τον Χρυσό Αετό ή 3 Dan) διοργανώνουν ένα τετραήμερο Retreat στο μαγευτικό Πήλιο με θέμα ''Ayurveda, & Αρχαία Κινέζικη Ιατρική - Tai Chi''!!! Πρόκειται για ένα retreat που συνδιάζει δύο αρχαίες επιστήμες με στόχο την πλήρη αναζωογόνηση, εξισορρόπηση, και ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, μέσω πρακτικών όπως yoga, tai chi, τεχνικές εξισορόπησης των 5 στοιχείων με βάση την αγιουρβέδα & την κινέζικη ιατρική ( γη, νερό, φωτιά, αέρας – ξύλο, αιθέρας-μέταλλο). Θα γίνει ειδικό εργαστήρι για το στοιχείο της Γης που συνδέεται με το τέλος του καλοκαιριού, ειδική αποτοξινωτική διατροφή, αγιουρβεδικές τεχνικές και άλλα πολλά!!RETREAT AYURVEDA & ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - ΤΑΙ CHI


Η Ayurveda Hellas σε συνεργασία με τον Χρήστο Καραγιάννη (δάσκαλο εσωτερικών πολεμικών Τεχνών της σχολής «Κένταυρος Χείρων», στον οποίο το 2006 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Wu Shu απένειμε τον Χρυσό Αετό ή 3 Dan) διοργανώνουν ένα τετραήμερο Retreat στο μαγευτικό Πήλιο με θέμα ''Ayurveda, & Αρχαία Κινέζικη Ιατρική - Tai Chi''!!! Πρόκειται για ένα retreat που συνδιάζει δύο αρχαίες επιστήμες με στόχο την πλήρη αναζωογόνηση, εξισορρόπηση, και ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, μέσω πρακτικών όπως yoga, tai chi, τεχνικές εξισορόπησης των 5 στοιχείων με βάση την αγιουρβέδα & την κινέζικη ιατρική ( γη, νερό, φωτιά, αέρας – ξύλο, αιθέρας-μέταλλο). Θα γίνει ειδικό εργαστήρι για το στοιχείο της Γης που συνδέεται με το τέλος του καλοκαιριού, ειδική αποτοξινωτική διατροφή, αγιουρβεδικές τεχνικές και άλλα πολλά!!

Στη γη των Κενταύρων

Το Πήλιο ήταν το μέρος στο οποίο ζούσε ο μεγαλύτερος θεραπευτής της Αρχαιότητας, ο Κένταυρος Χείρων. Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν τόπο που χαρακτηρίζεται, εκτός από την ομορφιά του, για τη μαγευτική του αύρα. Ήταν και παραμένει ένας προορισμός φορτισμένος με θετική ενέργεια.
Η «Ayurveda Hellas» τον επέλεξε για το επόμενο retreat της, δηλαδή για εναλλακτικές διακοπές στις οποίες όχι μόνο θα περάσετε καλά, θα ηρεμήσετε και θα διασκεδάσετε δίπλα στο κύμα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, εκτός από το μαγευτικό τοπίο, την υγιεινή διατροφή και τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, μια σειρά από σεμινάρια, αγιουρβεδικές θεραπείες, βελονισμό, ειδικές πρακτικές αποτοξίνωσης και άλλες εκπλήξεις, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κερδίζοντας υγεία, γνώση και ευεξία. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό τετραήμερο, στον πανέμορφο, παραθαλάσσιο Κάλαμο της Αργαλαστής στο Πήλιο. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Παρασκευή 20 με Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στον Κάλαμος του Πηλίου. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι περιλαμβάνουν οι διακοπές σας;

 • All inclusive πολυτελής διαμονή σε σουίτες - διαμερίσματα.
 • Ειδική «αγιουρβεδικη» διατροφή - δίαιτα (πρωινό, κυρίως γεύμα, μικρό γεύμα).
 • Εκπαιδευτικές ομιλίες, παρουσιάσεις , πρακτικές για την Αγιουρβέδα και την Αρχαία Κινέζικη Ιατρική.
 • Μαθήματα θεραπευτικής παραδοσιακής Γιόγκα & Tai Chi πρωί και απόγευμα.
 • ​Εύρεση αγιουρβεδικής ιδιοσυγκρασίας
 • Φυσικά αγιουρβεδικά προϊόντα και συμπληρώματα.

  Πολλά άλλα δωράκια και εκπλήξεις...

Επίσης, υπάρχουν οι εξής επιπρόσθετες παροχές:

 • Αγιουρβεδικές Θεραπείες - Τεχνικές (Fullbody massage, Head massage - Akshi tarpanam, Nasyam, Karnapuran)
 • Thai Massage + Osteothai Massage
 • Βελονισμός

Retreat Highlights

Δώρο ένα "mini αγιουρβεδικό φαρμακείο" σε όσους συμμετάσχουν με προϊόντα αξιας 60€

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ -20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ AYURVEDIC FESTIVAL ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Τιμή Προγράμματος - Όλο το πακέτο για το 3ήμερο!!!

Σε Δίκλινο
350€/ατομο (early birds -15% έως 15/8)
ιδική προσφορά για επιπλέον μέλη ίδιας οικογένειας -ρωτήστε μας


Σε Τρίκλινο
290€/ατομο (early birds -15% έως 15/8)
Ειδική προσφορά για επιπλέον μέλη ίδιας οικογένειας -ρωτήστε μας

*Oι τιμές δεν συμεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
*Υπάρχει η δυνατότητα για μονόκλινο δωμάτιο στην τιμή των 390€

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εθνική Τράπεζα (Ayurveda Hellas)

IBAN όψεως GR 180 110 21100000 21147 036343

 

ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία