FB PageView

Αγιουρβεδική Γωνιά

Αγαπητοί µας φίλοι και συνεργάτες,

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η δικαίωση, που µε βάση και την 24ετή εμπειρία µας, όσον αφορά την επιστήμη της Αγιουρβέδα/Ολιστική υγεία, και ύστερα από 2 χρόνια έντονων προκλήσεων, ανακατατάξεων και μεταβατικών καταστάσεων… µπορούµε να σας παρουσιάσουμε το project:

"Αγιουρβεδική γωνιά» στο φαρμακείο και σε χώρους ολιστικής υγείας!"

Χρειάστηκε:
• Να κλειστούν 3 επιπλέον δυνατά συμβόλαια, ώστε να συμπληρωθεί η γκάμα των προϊόντων µας µε νέες, καινοτόμες φόρμουλες.
• Να ανανεωθεί εξ’ ολοκλήρου (µε βάση και τις έκτακτες συνθήκες) όλη η υποδομή στο marketing, και ειδικά στο digital marketing, ιστοσελίδα κ.ά.
• Και πολλές άλλες δομικές υπηρεσίες/λειτουργίες ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε - αξιοποιήσουμε καλύτερα το επιστημονικό -φιλοσοφικό background, το concept που στηρίζει τα προϊόντα και που έτσι κι αλλιώς υπηρετούμε συνειδητά και σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστοί στο αρχικό µας όραμά και τις αρχές µας (και πολλές φορές κόντρα σε προκλήσεις και ενδοιασμούς) για

"Ολοκληρωµένες προτάσεις φυσικού ευ ζην & µακροζωίας"

µε βάση την επιστήµη της Αγιουρβέδα- την «Μητέρα όλων των θεραπευτικών τεχνών» όπως αποκαλείται παγκόσµια-προσαρµοσµένες/φιλτραρισµένες µε την δική µας αρχαιοελληνική παράδοση, µε την οποία άλλωστε υπάρχουν πολλές κοινές αρχές και στόχοι…

Μπορούµε πλέον να σας προτείνουµε µια συνολικότερη/καινοτόµα πρόταση που περιλαµβάνει:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα πιο επιλεγµένα προϊόντα, εκτός της Himalaya που εδραιώσαµε και προωθούµε στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια… της BIPHA Ayurveda (BioPharmaceutical Ayurveda), κορυφαίας παραγωγού αγιουρβεδικών προϊόντων από το 1929… της σειράς VAIDYAS formulas, µε ιδιαίτερα αγιουρβεδικά προϊόντα lifestyle, όπως ελιξίρια, τσάγια και ροφήµατα, έλαια κ.ά..., και βέβαια της σειράς AEO- LUS, µε ειδικές συνθέσεις από µοναδικά, ελληνικά, ενδηµικά βότανα βιολογικής καλλιέργειας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WEBINARS - WORKSHOPS - RETREATS

Με την εποπτεία και συµβολή της επιστηµονικής µας οµάδας, απαρτισµένη από επιστήµονες, γιατρούς, ειδικούς και έµπειρους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχετε ειδικές προσφορές/κουπόνια για σας και τους πελάτες σας, ειδικά πακέτα κλπ.

ΑΓΙΟΥΡΒΕ∆ΙΚΕΣ-ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Με ειδικά κουπόνια και προσφορές θα µπορείτε να έχετε µειωµένη συµµετοχή και ιδιαίτερα πακέτα δώρων για να απολαύσετε τις πλήρεις αγιουρβεδικές συνεδρίες και προτάσεις που σας ταιριάζουν, παροχές οι οποίες θα µπορούν να µετακυλήσουν και στους πελάτες σας.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΕΚ∆ΟΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόσβαση στο ολιστικό βιβλιοπωλείο µας και διάθεση της επίσηµης βιβλιογραφίας µας, τόσο στο χώρο της Αγιουρβέδα, αλλά και γενικότερα όσον αφορά τον χώρο της αυτοίασης και της αυτοβελτίωσης. Επίσης, θα είναι διαθέσιµο και όλο το επιµορφωτικό και ενηµερωτικό υλικό (αρθρογραφία, βίντεο, κλπ.) που δηµοσιεύουµε µηνιαίως σε εγκεκριµένα µέσα του χώρου της ολιστικής υγείας, στα ηλεκτρονικά σας µέσα… και όχι µόνο!

Περισσότερες διευκρινίσεις όσον αφορά την υλοποίηση του project στο δικό σας χώρο θα δοθούν από τους συνεργάτες µας! Για ό,τι χρειαστεί µπορείτε να µας καλέσε καθηµερινά στα τηλέφωνα των γραφείων µας 210 3632 350 και 2310 88 7679.

Θα χαρούµε να σας έχουµε στο δίκτυο των «αγιουρβεδικών εστιών», που θα στηθούν επιλεκτικά σε όλη την Ελλάδα, και το οποίο θα υποστηρίζεται συνεχώς µε το συγκεκριµένο project µας… δίνοντας έτσι σε όλους µας την ευκαιρία για καινοτόµες µορφές επιχειρηµατικότητας και δηµιουργίας!

Σας ευχαριστούµε!

Ayurveda Hellas

blog
ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία