FB PageView

Amalaki (Amla C) 60caps (Emblica Officinalis)

Αρχική τιμή: 19,92 
11,95 
Κερδίζετε: 7,97  (40%)
40%
+
Η πιο πλούσια πηγή οργανικής βιταμίνης C!

Περιγραφή

Τα θεραπευτικά οφέλη του Amalaki (Iνδικό Φραγκοστάφυλλο - Indian Gooseberry) είναι γνωστά για περισσότερα από 3000 χρόνια. Το λάτρευαν ως «ευοίωνο» φρούτο και το σέβονταν ως σύμβολο καλής υγείας.

Το Αmalaki είναι φυλλοβόλο δέντρο μεσαίου μεγέθους με γκρίζο φλοιό και κοκκινωπό ξύλο και αναπτύσσεται ικανοποιητικά σε ποικίλες αγροκλιματικές και εδαφικές συνθήκες. Το δέντρο φύεται σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές σε όλη την Ινδία και την Ασιατική ήπειρο.

Το φρούτο αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης C, ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων. Ο εδώδιμος καρπός περιέχει τρεις φορές μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης και βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ) από το μήλο, ενώ περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από οποιαδήποτε άλλη φυσική ουσία.

Σύμφωνα με την επίσημη διεθνή βιβλιογραφία το Amalaki (Amla C) θεωρείται η πιο πλούσια πηγή φυσικής - οργανικής βιταμίνης C. Για ένα γερό αναπνευστικό - ανασοποιητικό σύστημα.

Η Αγιουρβέδα είναι ένα παραδοσιακό ολιστικό ινδικό σύστημα ιατρικής 3000 χρόνων.Η επιστήμη της Αγιουρβέδα έχει πολλές κοινές αρχές και στόχους με όλα τα αρχαία ολιστικά θεραπευτικά συστήματα και ιδιαίτερα με τη δική μας αρχαιοελληνική παράδοση.Βασική αρχή είναι ότι ο νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και ότι η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας συνειδητότητας και την προέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα. Έτσι δημιουργείται μια ανώτερη κατάσταση υγείας. Η Αγιουρβέδα, ανάμεσα στα άλλα, μας καθοδηγεί στο να στρέψουμε το βλέμμα μας εσωτερικά για να βρούμε αυτή την ανεκτίμητη κατάσταση μέσα μας. Σαν βασικό στόχο έχει την φυσική υγεία και μακροζωία, διατηρώντας το σώμα, το νού και το πνεύμα σε ισορροπία και προστατεύοντας παράλληλα από τις ασθένειες. Απότερος στόχος της είναι η Εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει διατροφή, άσκηση, περιβάλλον, τρόπο ζωής και σκέψης (παράγοντες αυτοθεραπείας του Ιπποκράτη) και αγιουρβεδικές τεχνικές,εργαστήρια κ.α.
Τα αγιουρβεδικά βότανα και μπαχαρικά αποτελούν έναν επιπλέον σημαντικό παράγοντα αυτής της προσέγγισης. Γενικά προστατεύουν το σώμα απο τις ασθένειες και προσφέρουν μία φυσική ασπίδα για καλή υγεία. 

Για περισσότρες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ειδικό συμβουλευτικό μας κεντρο στο 2103627153 ή στο 2310887679.

Συστατικά

Κάθε κάψουλα περιέχει 250mg εκχύλισμα του βοτάνου Amalaki

Οδηγίες Χρήσης

1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Σημείωση: Επειδή τα προϊόντα της σειράς Pure Herbs της Himalaya διατίθενται σε μορφή κάψουλας , ίσως είναι δύσκολη η κατάποση από παιδιά κάτω των 14 ετών. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Pure Herbs συστήνεται για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω.

Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Tο προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

Δείτε επίσης

ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία