FB PageView

Ashvagandha 60caps (Withania Somnifera)

Αρχική τιμή: 22,39 
15,67 
Κερδίζετε: 6,72  (30%)
30%
+
Πολύτιμος σύμμαχος για ένα υγιές νευρικό & ανοσοποιητικό σύστημα.

Περιγραφή

Το ashwagandha – γνωστό επίσης ως Ινδικό Winter Cherry (κερασούλι) - είναι θάμνος που καλλιεργείται στην Ινδία, οι ρίζες του οποίου χρησιμοποιούνταν για χιλιάδες χρόνια από τους Αγιουρβεδικούς θεραπευτές.  Ashwagandha στα σανσκριτικά σημαίνει «μυρωδιά του αλόγου», όρος που ίσως προέρχεται από τη μυρωδιά της ρίζας του φυτού που θυμίζει τον ιδρώτα του αλόγου.  Η λατινική ονομασία του είδους, "somnifera", σημαίνει «[αυτό] που φέρνει ύπνο», και είναι χαρακτηριστική των καταπραϋντικών ιδιοτήτων του.  Επιπλέον, χρησιμοποιείται και για την σεξουαλική ζωτικότητα και ως προσαρμογόνο.

 Η ρίζα του ashwagandha περιέχει φλαβονοειδή και πολλά ενεργά συστατικά της τάξης των withanolide. 
 

Ashvagandha
Βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το στρές πιο αποτελεσματικά και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σύμφωνα με την επίσημη διεθνή βιβλιογραφία το Ashvagandha λέγεται ότι βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το στρές πιο αποτελεσματικά και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ειδικές μελέτες αναφέρουν πως συντελεί στην μείωση των επιπέδων του σακχάρου, βελτιώνει τον ύπνο, τη μνήμη, την ανάπτυξη των μυών και τη γονιμότητα.

Η Αγιουρβέδα είναι ένα παραδοσιακό ολιστικό ινδικό σύστημα ιατρικής 3000 χρόνων.Η επιστήμη της Αγιουρβέδα έχει πολλές κοινές αρχές και στόχους με όλα τα αρχαία ολιστικά θεραπευτικά συστήματα και ιδιαίτερα με τη δική μας αρχαιοελληνική παράδοση.Βασική αρχή είναι ότι ο νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και ότι η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας συνειδητότητας και την προέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα. Έτσι δημιουργείται μια ανώτερη κατάσταση υγείας. Η Αγιουρβέδα, ανάμεσα στα άλλα, μας καθοδηγεί στο να στρέψουμε το βλέμμα μας εσωτερικά για να βρούμε αυτή την ανεκτίμητη κατάσταση μέσα μας. Σαν βασικό στόχο έχει την φυσική υγεία και μακροζωία, διατηρώντας το σώμα, το νού και το πνεύμα σε ισορροπία και προστατεύοντας παράλληλα από τις ασθένειες. Απότερος στόχος της είναι η Εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει διατροφή, άσκηση, περιβάλλον, τρόπο ζωής και σκέψης (παράγοντες αυτοθεραπείας του Ιπποκράτη) και αγιουρβεδικές τεχνικές,εργαστήρια κ.α.
Τα αγιουρβεδικά βότανα και μπαχαρικά αποτελούν έναν επιπλέον σημαντικό παράγοντα αυτής της προσέγγισης. Γενικά προστατεύουν το σώμα απο τις ασθένειες και προσφέρουν μία φυσική ασπίδα για καλή υγεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ειδικό συμβουλευτικό μας κεντρο στο 2103627153 ή στο 2310887679.

Συστατικά

Κάθε κάψουλα περιέχει 250mg εκχύλισμα του βοτάνου Ashvagandha

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώμενη δοσολογία:

1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Σημείωση: Επειδή τα προϊόντα της σειράς Pure Herbs της Himalaya διατίθενται σε μορφή κάψουλας , ίσως είναι δύσκολη η κατάποση από παιδιά κάτω των 14 ετών. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Pure Herbs συστήνεται για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω.

Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Tο προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

Δείτε επίσης

ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία