Τιμή

 – 

  • 16
  • 27

Συμπληρώματα διατροφής

Συνδυασμένο με τη Βαλεριάνα και την Πασιφλόρα εξασφαλίζουν, με την συμβολή της φυτικής μελατονίνης, έναν ήσυχο ύπνο «φυσικά».

16,90 

Το ριγανέλαιό μας αποστάζεται με πολύ αγάπη και μεράκι από βιολογικές καλλιέργειες στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απόσταξης υπό ατμό.

23,20 

Το μελισσόχορτο χρησιμοποιείται θεραπευτικά εδώ και χιλιάδες χρόνια. H χημική του σύσταση είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ροσμαρινικό οξύ, γαλλικό οξύ και πολυφαινόλες.

20,90 

Στο Immune Aid,oι ευεργετικές ιδιότητες των φύλλων της ελιάς συνδυασμένες με την ασπίδα του Ψευδάργυρου, της Βιταμίνης C και της Βιταμίνη D, αποτελούν τον «γερό σύμμαχο» για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

18,50 

Το βαλσαμόχορτο που χρονολογείται, εδώ και πάνω από 2000 χρόνια από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων, συνδυασμένο με τις ευεργετικές ιδιότητες της λεβάντας και τα θρεπτικά οφέλη της αγριοτριανταφυλλιάς συνιστούν ένα τονωτικό «εργαλείο» απέναντι στην κούραση της καθημερινότητας.

18,50 

Οι ευρέως γνωστές, ευεργετικές ιδιότητες της κουρκουμίνης σε συνδυασμό με τα δεκάδες οφέλη της ρεσβερατρόλης, στην ειδική λιποσωμιακή μορφή εξαιρετικής απορρόφησης, συνθέτουν ένα «φίλτρο» φυσικής υγείας και ανοσίας.

26,50 

Ο Κίστος ή το Λάβδανο είναι γνωστό από χιλιάδες χρόνια στην ελληνική γη και φαίνεται να έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε άλλο φυτό στην Ευρώπη. Σε ένα συνδυασμό με τις μοναδικές ιδιότητες της Βιταμίνη D3 αποτελούν «μυστικό» φυσικής υγείας και μακροζωίας.

22,90 
ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία