AEOLUS - ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ 160gr - ΔΑΦΝΗ (LAUREL)

15,45 
+

Περιγραφή

"Η μυθολογία θέλει όμορφη νύφη την Δάφνη που επιλέγει την μεταμόρφωση για να νικήσει τον φόβο και να μην υποταχθεί. Τα κλαδιά της πλέκονται σε στεφάνια για να τιμήσουν αυτούς που άγγιξαν την τελειότητα στην σκέψη, στο ήθος, στη σωματική ρώμη. Με ποια διαδρομή κατακτάται αυτό το άγγιγμα; Σε ποιες μεταμορφώσεις υπόκειται ο δρομέας; Ποιοι φόβοι πρέπει πρώτα να καταρριφθούν;  "

Αν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτό το αρωματικό κερί σόγιας, κάποιες από αυτές  θα ήταν έμπνευση, δημιουργικότητα, ποιότητα, σεβασμός, γνώση, πειραματισμός, παράδοση, αγάπη.

Η εκτπύπωση με μεταξοτυπία αποτυπώνει το βότανο και κείμενα του Αριστοτέλη σε χρώματα γήινα, μετατρέπεοντας δημιουργικά τον απλό περιέκτη του χειροποίητου αρωματικού κεριού σόγιας σε προϊόν με υψηλή αισθητική.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στο αρωματικό κερί σόγιας, είναι ένας ανανεώσιμος φυτικός πόρος με συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοτικότητα λόγω των φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ιδιοτήτων της. Τα αρωματικά κεριά σόγιας αναγνωρίζονται και για την καθαρή ποιότητα καύσης τους.

Η γνώση και η ανάγκη πειραματισμού σε συνδυασμό με την παράδοση και την αγάπη για τη χρήση των βοτάνων σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής, μας οδήγησε στο να παγιδεύσουμε με φυσικό τρόπο τις χρωστικές και τα εκχυλίσματα του κάθε βοτάνου στο κερί σόγιας.

Επειδή όμως η ανάγκη για την τελειότητα δεν τελειώνει ποτέ προσθέσαμε στο χειροποίητο αρωματικό κερί σόγιας σταγόνες αιθέριου ελαίου, για να αισθανθούμε το έλεος του...

Συστατικά

Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης παραλαμβάνεται από τα φύλλα και τους καρπούς που συλλέγονται Αύγουστο με Σεπτέμβριο και έχει έντονο άρωμα. Συνδυάζεται πολύ καλά με το Δενδρολίβανο και την Λεβάντα.

Οδηγίες Χρήσης

Τα κεριά πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή και να τηρούνται βασικοί κανόνες ασφάλειας για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Πρέπει να φέρουν την κατάλληλη σήμανση, η οποία μπορεί να αποτελείται και μόνο από εικονοσύμβολα.

Μην αφήνετε ποτέ κεριά να καίνε χωρίς επίβλεψη.
Κρατήστε παιδιά και κατοικίδια ζώα μακριά από κεριά που καίνε.
Τα κεριά πρέπει να καίγονται όρθια, τοποθετημένα σε κατάλληλο σταθερό κηροστάτη.
Τοποθετήστε τον κηροστάτη επάνω σε σταθερή άκαυστη επιφάνεια.
Μην καίτε κεριά κοντά σε κουρτίνες ή άλλα αντικείμενα που πιάνουν φωτιά.
Μη μετακινείτε κεριά που καίνε ή είναι ακόμη ζεστά.
Η καύση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο, όμως τα κεριά να τοποθετούνται μακριά από ρεύματα αέρα.
Μην καίτε ένα κερί για πολλές ώρες συνεχόμενα (ο μέγιστος χρόνος συνεχούς καύσης είναι από 1 έως 4 ώρες, ανάλογα με τη διάμετρο του κεριού).
Μην καίτε ένα κερί μέχρι τέλους. Σβήστε το όταν απομένουν 1 έως 5 εκατοστά (ανάλογα με τον τύπο και τη διάμετρο του κεριού).
Για να σβήσετε ένα κερί σκεπάστε τη φλόγα με κατάλληλο σβηστήρι κεριών.
Μη φυσάτε για να το σβήσετε.
Ποτέ μη χρησιμοποιείτε νερό.

Δείτε επίσης

ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρματικότητα - Καινοτομία